Grillat med Bönröra



4 port

Ingredienser:

4 kotletter
vitlöksmarrinad

ca 200 g harricot verts
1 burk kidneybönor
1 burk stora vita bönor
en liten burk majs
1 pkt krossade tomater
1 dl chilisås
salt
peppar
chilikrydda
kayennepeppar

Sås:
1 burk creme fraiché
3-4 soltorkade tomater
1 klyfta vitlök
salt
peppar
chilikrydda
basilika

Marianera köttet ett par timmar innan det ska grillas. Häll i alla ingredienserna till bönröran och koka en lite stund.
Häll upp creme fraiché i en skål. Hacka de soltorkade tomaterna och rör ner i skålen. Pressa i vitlöksklyftan och tillsätt kryddorna. Rör om och smaka av.

Grilla köttet och servera.

Lycka till och Gud välsigne dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0