Hemmagjord glass



4 port

Ingredienser:

3 dl vispgrädde
3 äggulor
3 msk florsocker
1 msk vaniljsocker

Vispa grädden. Skilj gulan från vitan av ägget. Vispa sedan samman äggulor, florsocker och vaniljsocker och vänd i grädden. Välj en inte alltför stor form och klä den med plastfolie (för att sedan lättare få ur glassen ur formen).
Ställ in den i frysen och låt den stå där i 2-3 timmar. Tag upp ca 30 minuter innan den ska serveras.
Gott med varma hallon till.

Tips! Smula några digestivekex och lägg i botten av formen innan du ställer in formen i frysen. Använd då helst en form med avtagbara kanter.

Lycka till och Gud välsigne dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0