Enkla Succéfisken
4 Port
Ugnstemp: 200 grader
Ingredienser:
1 pkt torsk
Vitpeppar
Salt
1 burk creme fraiche
½ dl mjölk
2 msk hummerfond
Dill
Vrid på ugnen. Lägg torsken i en ugnssäker form och salta och peppra (kan uteslutas). Vispa samman alla övriga ingredienser förutom dillen. Häll blandningen över fisken och sätt in formen i ugnen i ca 30 min. Klipp sedan över lite dill och servera med kokt potatis.
Lycka till och Gud välsigne dig!
Ugnstemp: 200 grader
Ingredienser:
1 pkt torsk
Vitpeppar
Salt
1 burk creme fraiche
½ dl mjölk
2 msk hummerfond
Dill
Vrid på ugnen. Lägg torsken i en ugnssäker form och salta och peppra (kan uteslutas). Vispa samman alla övriga ingredienser förutom dillen. Häll blandningen över fisken och sätt in formen i ugnen i ca 30 min. Klipp sedan över lite dill och servera med kokt potatis.
Lycka till och Gud välsigne dig!
Kommentarer
Trackback