Fläskfilégratäng

Ca 6 port
Ugnstemp: 200

Ingredienser:

800 g fläskfilé´
Minst 200 g svamp, helst kantareller

2 msk margarin
2 msk vetemjöl
Ca 4 dl mjölk
Peppar
Salt
2 dl ost

Vrid på ugnen. Skiva köttet och stek tills allt är genomstekt och lägg över i en ugnssäker form. Stek sedan svampen och lägg över köttet.
Smält fettet och blanda med mjölet. Häll i mjölken och krydda. Blanda till sist i osten och häll såsten över köttet och svampen. Grädda sedan i ca 20 min.
Servera med tagliatelle eller potatis.

Lycka till och Gud välsigne Dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0